ESTOS SON LOS POLÍTICOS, SI SE LES PUEDE LLAMAR ASÍ, QUE QUIEREN GOBERNAR UN PAÍS, YO CREO QUE NO ESTÁN CAPACITADOS, ES MÁS CREÓ QUE TENDRÍAN QUE PASAR REVISIONES EN ALGUNA CLÍNICA MENTAL, ASEGURO QUE NINGUNO DE ELLOS PASARÍAN LAS PRUEBAS NI PARA DIRIGIR SUS CASAS.


 AQUESTS SÓN ELS POLÍTICS, SI SE'LS POT TRUCAR AIXÍ, QUE VOLEN GOVERNAR UN PAÍS, JO CREC QUE NO ESTAN CAPACITATS, ÉS MÉS VA CREAR QUE HAURIEN DE PASSAR REVISIONS EN ALGUNA CLÍNICA MENTAL, PER DIRIGIR ELS SEUS CASES.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Com que es poden presentar persones que només saben parlar d'odi i més odi, a presidir un país. En comptes d'oferir a les persones millors vides, les destrossen amb els comentaris. Sempre que es presenten persones no això, per ser escollits parlen de la sanitat de la qualitat i ajuts per a estudis, pujar el salari mínim, d'habitatges per a tots els treballadors que no poden pagar un lloguer pels preus que hi ha, són les ofertes que es viuen a gairebé tots els països del món. En el cas d'Espanya, les contestacions que tenen PP VOX CIUTADANS, és que Catalunya cal treure-li això i que cal treure-la com a regió i que tots s'han de sentir Espanyols, que els col·legis no s'han d'ensenyar Català. Això per mi són partits de dictadures, ja que per obligació hem de pensar tots igual, això només ho fan els països com Rússia, Corea del Nord, alguns països àrabs, etc. Jo sóc Català, però de sempre i per sempre, és més, anava al col·legi en dictadura, i ja aleshores vaig començar a odiar la dictadura. PREFEREIXO UNA MALA DEMOCRÀCIA QUE A UNA BONA DICTADURA.

COM VOLEU ESBORRAR LA HISTÒRIA D'UN POBLE AMB TANTES ARRELS, ÉS IMPOSSIBLE I EL QUE ESTEU ACONSEGUINT ÉS ODI. QUE PER AIXÒ SOU EXPERTS. A CONFONRE A LES PERSONES, QUE ÉS EN EL QUE MÉS SABEN FER LES PERSONES COM VOSALTRES. I SI M'ENCANTARIA QUE CATALUNYA FOS UNA NACIÓ COM HO VA SER ABANS D'UNIR-SE. ABANS EM CONFORMABA COM UNA FEDERACIÓ ARA NO.

Comentarios